parohia nicolae balcescu voluntari 1

parohia nicolae balcescu voluntari 2

2016

 

    În fiecare an, Biserica Ortodoxă prăznuieşte Naşterea Mântuitorului nostru Iisus Hristos din Fecioara Maria în ieslea Betleemului. Fiul lui DUMNEZEU S-a pogorât pe pământ, luând trup omenesc din Preacurata Fecioară, pentru ca să pună început mântuirii neamului omenesc.

    Pregătirea duhovnicească a fiecăruia dintre noi pentru marele praznic a fost foarte bine stabilită în timp de Biserică, prin rugăciune, prin post, prin încercarea de a ne curăţi nu doar trupeşte, ci şi sufleteşte, pentru că postul este o îmbinare de rugăciune şi de curăţire trupească în acelaşi timp, deci o încercare a omului în întregul său de a se face vrednic de întâlnirea cu DUMNEZEU, mai ales în starea aceasta a prunciei, în care totul este curat, totul este fără vină înaintea lui DUMNEZEU.

    Crăciunul este o sărbătoare a bucuriei şi a înţelegerii. Aceasta aduce pace în sufletele oamenilor şi fericire în sufletele copiilor.

    Parohia Nicolae Bălcescu, prin reprezentanții săi: părintele Rădulescu Gheorghe, părintele Ionică Ion împreună cu un grup de colindători și de tineri, a dus bucuria Nașterii Pruncului Iisus copiilor de la Centrul de plasament, din Voluntari.

    Am colindat și am fost colindați. Am discutat, ne-am bucurat unii de prezența celorlalți. A fost o întâlnire, putem spune, ca între vechi prieteni.

 

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

9

 

10

 

11

 

12

 

13

 

14

 

15

 

16

 

17

icoana

SUSTINE CONSTRUIREA CATEDRALEI MANTUIRII NEAMULUI!

banner catedrala a

DSC02813

logo colportajpresa patriarhiaradiotv